Aktuális/ Időpontok

 

Ha itt nem tudnám frissíteni technikai okok miatt az időpontok kiírását, ezen a linken biztos, hogy elérhetők - facebook regisztráció nélkül is-, illetve a fényképek is ide vannak feltöltve:   KATT IDE.

--- --- ---

Július 20:

szombaton 8.00- 9.00  kutyaovi,

 

9.10- 10.10 vegyes csoport a már nem kölykökkel (7-8-9-... hónapos kor fölötti a kutya) lehet jönni vegyes tudásszinttel. Ide kérek visszajelzést, hogy ki jön, mert a minimum 3fős létszámtól van értelme  a foglalkozásnak.

--- ---

Július 6. szombat:

8.00- 9.00 kutyaovi,

9.10- 10.10  vegyes csoport.

Agility a Flórávalvaló egyeztetés alapján.

A fű vegyes magasságú, de a terület közepe jól használható.

--- 

Kedves Gazdik!

Holnap, június 22.szombaton külső helyszínes foglalkozások lesznek. Csak általam ismert kutyussal lehet jönni, aki már volt a csapatban, új kutyussal most ne csatlakozzon senki.

Helyszín: Nemzeti Történelmi Emlékpark parkolója. Pécel, Hősök útja vége. Próbálok idelinkelni támpontot:  https://maps.app.goo.gl/ghCRoTAkyTF6mhMk6

8 óra: ovis csoport,

kb 9.10: vegyes csoport.

Kb 1 órás túrára készüljetek természetjárassal. Pocsolyák, saras részek vannak, sarazható cipőben gyertek. Autókba üléshuzat védő javasolt.

A szokott kutyás felszerelés: jutitartó, jutifalatkák, itató víz, nyakörv, póráz legyen nálatok. 

Vasárnap júni 23,

és következő hétvége júni. 29-30 szünet.

Agilityi edzéseket Flórával egyeztessétek.

 

Andi

--- --- 

HOLNAP, JÚNIUS 16-án VASÁRNAP A HŐSÉG MIATT NEM LESZNEK FOGLALKOZÁSOK.

Kedves Gazdik!

Hétvégére azt terveztem, hogy szombaton szünet lesz, vasárnap kutyázunk.

A nagyon nagy hőség miatt viszont kétségeim vannak, hogy jó ötlet-e kihozni a kutyákat az árnyékmentes területre, a már reggel 8-kor is kb 20-22-25 fokos hőségbe.

Kérek visszajelzéseket (fb hozzászólás, sms, mail), hogy ki jönne ovira 8-tól 9-ig, ill a felnőtt kutyákkal ki jönne edzeni 9.10-től 10.10-ig. A HŐSÉG MIATT NEM LESZNEK FOGLALKOZÁSOK! 

Szombat este kiírom a facebook nyilvanos felületére ami regisztráció nélkül is elérhető, hogy lesznek foglalkozások vagy nem. (Kicsit feljebb a kék színű "KATT IDE felirat átléptet rá minden bonyodalom nélkül).

Köszönöm az együttműködést!